link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Bedevaart Dovenpastoraat

Zaterdag 27 oktober - 11.00 uur - Ommel

gepubliceerd: maandag, 22 oktober 2018
Bedevaart Dovenpastoraat

Zater­dag 27 ok­to­ber 2018 is er in de kerk van Ommel een speciale bede­vaart: het Katho­liek Doven­pas­to­raat in Neder­land komt met bijna zes­tig dove mensen op bede­vaart naar Maria, de Troos­te­res in elke Nood.

Kape­laan Harold van Overbeek heeft reeds vele jaren contact met het katho­lie­ke doven­pas­to­raat in Neder­land. Zo draagt hij iedere derde zon­dag van de maand de heilige Mis op voor de doven­ge­meen­schap van Eindhoven en omstreken in de Thomas­kerk in Woensel-Oost en op de vierde zater­dag van de maand voor de doven­ge­meen­schap van ’s-Hertogen­bosch en omstreken in de kapel van de zusters van de Choor­straat.

Zater­dag mag kape­laan van Overbeek gastheer zijn van de katho­lie­ke Doven­ge­meen­schap in Neder­land. De gasten wor­den om 11.00 uur ont­van­gen in de Fransen­zaal en om 11.45 uur wordt de heilige Mis opgedragen met behulp van doventolken. Aan­slui­tend is er een rond­lei­ding door de kerk en gaan de gasten een lunch nut­tigen in restaurant Nobis. De dag wordt om 15.15 uur af­ge­slo­ten met een Maria­vie­ring met daarbij handopleg­ging.

Ie­der­een is van harte welkom om bij de vie­rin­gen in de kerk aanwe­zig te zijn.

Meer in­for­ma­tie






Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op FacebookVolg ons op X/TwitterVolg ons op Youtube Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose