link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Streefweekend voor jongeren 16-25 jaar

Weekend 29-31 maart - Ommel

gepubliceerd: woensdag, 13 februari 2019

De chris­te­lijke stich­ting ‘Streef!’ or­ga­ni­seert in het weekend van 29 t/m 31 maart 2019 een ‘Streef­week­end’ in Ommel, een ver­die­pings­week­end voor jon­ge­ren van 16 t/m 25 jaar.

Streefweekend

Wij zijn stich­ting ‘Streef!’ is een organi­sa­tie die jon­ge­ren binnen en buiten de kerk wil laten zien dat Jezus leeft. Wij geloven dat God een per­soon­lijke relatie wil met elke jon­gere en Hij ie­der­een wil gebruiken in Zijn ko­nink­rijk, daarom or­ga­ni­se­ren we Streef­week­enden.

Op deze Streef­week­enden gaan wij samen met een groep van maximaal 30 jon­ge­ren op zoek naar meer van God. Meer van Zijn liefde en meer van Zijn kracht. We zullen samen aanbid­den, luis­te­ren naar onder­wijs en prak­tisch bezig zijn met wat we leren. We hebben bij de afgelopen weeken­den gemerkt dat op deze manier op zoek gaan naar God levensver­an­de­rend kan zijn.

Dit is ook de reden dat we weer een nieuw weekend or­ga­ni­se­ren, we hopen dat de levens van jon­ge­ren op een po­si­tie­ve manier veran­derd wor­den doordat ze Jezus gaan leren kennen. Het volgende Streef­week­end zal op 29-31 maart wor­den gehou­den in Ommel, in Brabant dus.

Het lijkt ons heel mooi als er jon­ge­ren uit jullie kerk mee zou­den gaan op het Streef­week­end, om samen met ons op zoek te gaan naar wie God is. We zou­den het fijn vin­den als de jeugd­groep van jullie kerk kan wor­den ingelicht over het Streef­week­end. We hopen op deze manier veel jon­ge­ren in Brabant te kunnen bereiken!







Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op FacebookVolg ons op X/TwitterVolg ons op Youtube Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose