link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Streefweekend voor jongeren 16-25 jaar

Weekend 29-31 maart - Ommel

gepubliceerd: woensdag, 13 februari 2019

De christelijke stichting ‘Streef!’ organiseert in het weekend van 29 t/m 31 maart 2019 een ‘Streef­weekend’ in Ommel, een verdiepings­weekend voor jongeren van 16 t/m 25 jaar.

Streefweekend

Wij zijn stichting ‘Streef!’ is een organisatie die jongeren binnen en buiten de kerk wil laten zien dat Jezus leeft. Wij geloven dat God een persoonlijke relatie wil met elke jongere en Hij iedereen wil gebruiken in Zijn koninkrijk, daarom organiseren we Streef­weekenden.

Op deze Streef­weekenden gaan wij samen met een groep van maximaal 30 jongeren op zoek naar meer van God. Meer van Zijn liefde en meer van Zijn kracht. We zullen samen aanbidden, luisteren naar onderwijs en praktisch bezig zijn met wat we leren. We hebben bij de afgelopen weekenden gemerkt dat op deze manier op zoek gaan naar God levensveranderend kan zijn.

Dit is ook de reden dat we weer een nieuw weekend organiseren, we hopen dat de levens van jongeren op een positieve manier veranderd worden doordat ze Jezus gaan leren kennen. Het volgende Streef­weekend zal op 29-31 maart worden gehouden in Ommel, in Brabant dus.

Het lijkt ons heel mooi als er jongeren uit jullie kerk mee zouden gaan op het Streef­weekend, om samen met ons op zoek te gaan naar wie God is. We zouden het fijn vinden als de jeugd­groep van jullie kerk kan worden ingelicht over het Streef­weekend. We hopen op deze manier veel jongeren in Brabant te kunnen bereiken!Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op Facebook Like ons op Facebook!

 


Volg ons op Twitter Volg ons op Twitter

Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose