link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Nieuwe brochure MariaoordOmmel

gepubliceerd: donderdag, 3 oktober 2019

Nieuwe brochure MariaoordOmmelOver de herinrichting van het processiepark in Ommel is een nieuwe brochure verschenen. Die is speciaal gemaakt voor de werving van fondsen en sponsors. Maar die geeft ook voor u een handig en vrij compleet overzicht van de wensen en plannen omtrent het processiepark in Ommel.

Wie de commissie volgt, weet dat ze al een lijvig masterplan klaar hebben. Daar hoort ook een aanbiedingsbrochure bij. Een document waarin kort de aanleiding, de noodzaak, de doel­stel­ling, de wensen, de oplossingen en de manier van aanpak bondig staan beschreven en natuurlijk ook met beelden worden geïllustreerd. Daarvoor is deze brochure, die door Van Bree Reclame.nl is vervaardigd, bedoeld.

Met het werven zijn we al een tijdje bezig. We zetten niet alleen zelf acties op, zoals in de Meimaand en met de permanente collectekokers achter in de kerk. We praten ook met potentiële geldschieters en met partijen die hun expertise op specifieke terreinen belangeloos willen inzetten. Dat is natuurlijk geweldig, maar ook hoogstnoodzakelijk om uit­ein­de­lijk bij de grootste subsidieverstrekkers een kans van slagen te maken op de cruciale bijdragen, zonder welke de plannen onmogelijk te verwezenlijken zijn.

Meer informatieParochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op Facebook Like ons op Facebook!

 


Volg ons op Twitter Volg ons op Twitter

Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose