link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Uitnodiging Allerzielen

Zaterdag 2 november - 18.30 uur - Asten

gepubliceerd: woensdag, 9 oktober 2019

Het sterven van iemand met wie je het leven gedeeld hebt is ingrijpend en gaat gepaard met bijna onmetelijk verdriet. Zonder iemand verder moeten van wie je gehouden hebt is een zware opgave en gaat gepaard met gemis en leegte. De parochie vindt het belangrijk om ook na het overlijden nabij te zijn aan mensen die achterblijven.

Op zaterdag 2 november is het feest van Allerzielen. In vieringen gedenken we hen die het afgelopen jaar gestorven zijn. Hun namen worden genoemd en we ontsteken kaarsen voor hen. Als parochie hopen we zo een beetje troost en steun te kunnen geven.

Ook u heeft wellicht in uw gezin of familie het afgelopen jaar afscheid moeten nemen van iemand die u dierbaar is. Wij willen samen met u uw dierbare gedenken in een Eucha­ris­tie­viering op zaterdag 2 november 2019 om 18.30 uur. Wij nodigen u van harte uit om bij deze Eucha­ris­tie­viering in de Maria Pre­sen­ta­tiekerk in Asten aanwezig te zijn.

Tijdens deze viering wordt de naam van elke overledene genoemd en voor ieder van hen wordt een kaars aangestoken. Na de viering ontvangt u het kruisje dat een jaar lang in onze kerk heeft gehangen terug om het een plaatsje te geven bij u thuis.

Vindt u het fijner dat het kruisje nog een jaar in onze kerk blijft omdat het nog maar zo kort geleden is; laat het ons dan weten. U bent natuurlijk ook dan van harte welkom in deze viering op donderdag 2 november. Het kerkhof is deze dag geopend tot 18.30 uur.

Daarnaast ontvangt u een gedachtenisprentje van de geloofs­ge­meen­schap met de namen van de overleden medeparochianen en wij wensen u veel sterkte toe, vrede en alle goeds!






Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op Facebook Like ons op Facebook!

 


Volg ons op Twitter Volg ons op Twitter

Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose