link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Sacramentsprocessie Den Bosch

Zondag 29 mei - 11.45 uur - Sint-Janskathedraal Den Bosch

gepubliceerd: woensdag, 25 mei 2016

Op 29 mei 2016 organiseert de Aloude Broeder­schap van het Hoog Heilig Sacrament de jaarlijkse Sacramentsprocessie vanuit de Kathedrale Basiliek van Sint Jan Evangelist te ’s-Hertogen­bosch. De processie wordt om 11.45 uur voorafgegaan door een Eucha­ris­tie­viering in de Sint Jan, met de nieuwe bisschop van ’s-Hertogen­bosch Mgr. dr. G.J.N. de Korte als celebrant.

De bisschop en de Broeder­schap hebben speciaal de communicanten uit het dekenaat uitgenodigd om als afsluiting van het jaar waarin zij hun eerste Heilige Communie hebben gedaan deel te nemen aan deze processie. Tijdens de Eucha­ris­tie­viering zal een kinderwoorddienst worden georga­ni­seerd, waarin nogmaals bij de eerste Heilige Communie wordt stilgestaan. In de processie krijgen de communicanten een bijzondere plaats. Na afloop van de processie biedt de Broeder­schap alle belang­stellenden nog een kopje koffie met iets lekkers aan.

Omdat het tevens een van de laatste dagen van de Maria­maand is, een prachtige gelegenheid om (nog een keer) naar de Zoete Moeder van Den Bosch te trekken!


Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op Facebook Like ons op Facebook!

 


Volg ons op Twitter Volg ons op Twitter

Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose