link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Alphacursus Asten

Vanaf dinsdag 27 september - 19.00 uur

gepubliceerd: vrijdag, 16 september 2022

Over tien dagen is het alweer zover: de volgende Alpha­cursus in Asten gaat van start! Voor mensen die wel eens nadenken over de zin van het leven of over andere levens­vra­gen. Of die zich gewoon eens willen ver­die­pen in het chris­te­lijk geloof.

Twijfel je nog of je mee wilt doen? Dins­dag 27 sep­tem­ber ben je welkom op de vrij­blij­vende in­for­ma­tie­avond en kun je proeven of de Alpha iets is voor jou en genieten van de ge­za­men­lijke maal­tijd.

Alpha doe je samen

In tien in­ter­ac­tie­ve en gezellige bij­een­komsten ont­dek­ken de deel­ne­mers wat het chris­te­lijk geloof inhoudt. Elke bij­een­komst staat een ander on­der­werp centraal. Gestart wordt met een heer­lijke maal­tijd, daarna kijken we een korte video over het on­der­werp en aan­slui­tend praten we daar samen over ver­der.

De cursus is gratis en vrij­blij­vend en wordt gegeven van 19.00 tot 22.00 uur op dins­dag­avon­den. In Neder­land hebben ruim 325.000 mensen een Alpha gevolgd. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom!

In­for­ma­tie

Kijk voor in­for­ma­tie en reacties van Alpha deel­ne­mers op onze web­si­te of neem contact op per email of tele­foon met Peter & Irene Swinkels:Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op Facebook Like ons op Facebook!

 


Volg ons op Twitter Volg ons op Twitter

Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose