link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Mini-Passion - Samen zingen

Zaterdag 8 april - 15.00 uur - Kerk Ommel

gepubliceerd: donderdag, 6 april 2023

Op zater­dag 8 april om 15.00 uur vindt in de kerk van Ommel een nieuw pa­ro­chie-ini­tia­tief plaats. De aloude kruis­weg in een modern jasje. U kent wel the Passion van TV. In Ommel vieren we een unieke ‘passion’ voor jong en oud met een laag­drem­pe­lige kerkkaraoke!

In de aanloop naar Pasen is er een bij­zon­der eve­ne­ment dat je niet wilt missen: De Kruis­weg nieuwe stijl! In plaats van de tra­di­tio­nele kruis­weg, biedt dit eve­ne­ment een ver­frissende bena­dering van het verhaal van Jezus’ kruisi­ging en ver­rij­ze­nis.

De Kruis­weg nieuwe stijl is een in­ter­ac­tief eve­ne­ment met kerk karaoke waarbij verhalen wor­den ver­teld en prach­tige moderne muziek het lij­dens­ver­haal uitlegt. Dus ie­der­een kan mee­zingen. Dit eve­ne­ment is bedoeld voor mensen van alle leeftij­den en ach­ter­gron­den !

Deze vie­ring vindt plaats als eve­ne­ment in een ontspannen sfeer waar ie­der­een zich welkom en thuis voelt. De verhalen wor­den op een eigen­tijdse manier ver­teld, zodat de bood­schap van het paas­ver­haal voor ie­der­een be­grij­pe­lijk is. En we drinken daarna samen warme chocolade melk bij de vuurkorf voor de kerk.

Kom en doe mee met deze in­spi­re­rende ‘Mini-Passion’ en ontdek de bete­ke­nis van Pasen op een nieuwe manier!


Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op FacebookVolg ons op X/TwitterVolg ons op Youtube Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose