link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Ontdek inspiratie en dialoog bij het Inspiratiecafe

Dinsdag 7 mei - 20.00 uur - Gemeenschapshuis 't Kwartier, Asten

gepubliceerd: dinsdag, 30 april 2024

Op dins­dag 7 mei 2024, van 20.00 en 22.00 uur, bent u van harte uit­ge­no­digd door de Fran­cis­cus­paro­chie voor een boeiende avond vol in­spi­ra­tie en gesprek tij­dens het vierde In­spi­ra­tie­café. Dit intri­gerende eve­ne­ment biedt een podium voor open­har­tige dialogen en nieuwe inzichten, alles in een gezellige en in­for­mele set­ting.

Het In­spi­ra­tie­café is een in­ter­ac­tie­ve bij­een­komst waar bezoekers wor­den uit­ge­no­digd om deel te nemen aan sti­mu­lerende gesprekken en open forum­dis­cus­sies. In een ontspannen sfeer, verge­lijk­baar met een café, wor­den korte filmpjes ver­toond en wor­den ideeën uitgewisseld in kleine groepen. De avond staat in het teken van diep­gaande inzichten, re­flec­tie en het verkennen van nieuwe perspectieven.

Deze avond draait om het thema: ‘een menu­kaart voor de ziel’. Soms is het goed om even stil te staan, te genieten van de stilte, een rus­tige wan­de­ling te maken en kost­ba­re momenten te ervaren waarin woor­den diep door­drin­gen.

Temid­den van het schil­derach­tige witte stadje Thorn bevindt zich de Foyer de Charité, een oevluchtsoord voor be­zin­ning, geleid door gees­te­lijk bege­lei­der ‘vader Pierik’. Hij deelt deze avond zijn inzichten en nodigt uit tot erva­ringen die de ziel raken tij­dens momenten van inner­lijke rust. Na een korte pauze zullen we ons on­der­dom­pe­len in de stilte, geleid door een work­shop in de kerk die ons leert de stilte te omarmen. Daarna keren we terug naar ’t Kwar­tier voor een creatieve uit­wis­se­ling.

Of u nu gelovig bent, op zoek bent naar spi­ri­tu­ele ver­die­ping, of gewoon nieuws­gie­rig bent naar diverse perspectieven, het In­spi­ra­tie­café biedt een gastvrije omge­ving voor eenie­der. Kom en neem deel aan de dialoog, ontmoet nieuwe mensen en laat u in­spi­re­ren door de ver­frissende inzichten die deze avond te bie­den heeft.

Details

datum: Dins­dag 7 mei 2024
tijd: van 20.00 tot 22.00 uur
locatie: Ge­meen­schapshuis ’t Kwar­tier, Asten
entree: € 4 inclusief koffie en een con­sump­tie

 


Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op FacebookVolg ons op X/TwitterVolg ons op Youtube Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose