link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Update activiteiten meimaand Ommel

gepubliceerd: zaterdag, 11 mei 2024

De mei­maand is bij uitstek een feest­maand waarin we Maria -vaak let­ter­lijk- in het zonnetje te zetten! Met name in Ommel zijn er veel ac­ti­vi­teiten rondom Maria van Ommel.

Zondag 12 mei - Moeder­dag

Altaar­wij­ding

Op zon­dag 12 mei wordt het prach­tige witte buitenaltaar ingewijd in een plech­tige Eucha­ris­tie­vie­ring met mon­seig­neur Hurkmans om 11.00 uur. Het altaar komt uit de kapel van het Elkerliek zie­ken­huis te Helmond.

Moeder­dag-picknick

Na deze vie­ring bent u welkom in het park voor een Moeder­dag-picknick. Er zijn krentenbollen (max één per persoon) met koffie en thee of chocolade­melk. Wilt u een uit­ge­breide picknick neemt u dan een eigen lunchpakket mee en zoek een mooie plek in het park.

Marialof met concert

Op zon­dag 12 mei bent u tevens om 15.00 uur welkom bij het Marialof met be­ge­lei­ding van zan­geres Simone Slegers. Aan­slui­tend is er een kort concert met sfeer­volle luister­lie­de­ren.

Zondag 19 mei - Eerste Pinkster­dag

Inspiri­ta­tie tocht

Op zon­dag 19 mei kunt u deel­ne­men aan de in­spi­ra­tie-wan­de­ling van Asten naar Mariaoord Ommel. U bent dan welkom in de vie­ring van 11.00 uur in Asten. Aan­slui­tend nut­tigen we een zelf mee­ge­brachte lunch met koffie en thee. We lopen naar Ommel en sluiten aan bij het pelgrimslof om 15.00 uur. Daarna sluiten we af met koffie en thee in de Fransen­zaal. Aanmel­den niet verplicht maar wel han­dig via in­spi­ra­tie­tocht@gmail.com


Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op FacebookVolg ons op X/TwitterVolg ons op Youtube Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose