link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Wilhelminastraat afgesloten maandag 17 t/m vrijdag 21 juli

Herstelwerkzaamheden dak H. Maria Presentatiekerk

gepubliceerd: maandag, 10 juli 2017
foto: Google Maps
Volledige afsluiting van maandag 17 t/m vrijdag 21 juli
Volledige afsluiting van maandag 17 t/m vrijdag 21 juli

Van maandag 17 t/m vrijdag 21 juli 2017 vinden er werkzaamheden plaats aan het dak van de Heilige Maria Presentatiekerk aan de Wilhelminastraat. Tijdens de hevige hagelstorm van vorig jaar, is het dak beschadigd geraakt waardoor herstel­werk­zaam­heden noodzakelijk zijn.

Vanwege het werken op grote hoogte wordt er gebruik­gemaakt van een grote kraan. Deze kraan wordt opgesteld in de Wilhelminastraat ter hoogte van huisnummer 10. Vanwege de veiligheid voor de werkers én de weggebruikers, moet de Wilhelminastraat ter hoogte van nummer 10 volledig worden afgesloten van maandag 17 t/m vrijdag 21 juli. Dit heeft invloed op de bereikbaarheid voor het doorgaande verkeer en het openbaar vervoer.

Omleidingsroute

Er wordt een omleidingsroute ingesteld via de Heesakkerweg en de Wolfsberg. Met de openbaar vervoer dienst zijn afspraken gemaakt over de tijdelijke omleiding. De halte bij het Missiehuis op de Wilhelminastraat en de halte op de Kerkstraat komen tijdelijk te vervallen. De bus rijdt gedurende de werkzaamheden via de Heesakkerweg en de Wolfsberg. Op de Wolfsberg wordt een tijdelijke noodhalte ingesteld ter hoogte van de halte voor de buurtbus.

Fietsen parkeren op parkeerterrein Wolfsberg

In het verleden is de halte op de Wolfsberg eerder aangewezen als noodhalte tijdens werkzaamheden. Toen ontstonden er problemen met het stallen van de fietsen op het trottoir. Voet­gangers moesten vanwege de geparkeerde fietsen over de rijbaan lopen. Vandaar dat OV-gebruikers verzocht worden om de fiets op het nabijgelegen parkeerterreintje op de Wolfsberg te parkeren en niet op het trottoir nabij de noodhalte.

Vragen

Voor vragen over de werkzaamheden of de omleidingsroute kunt u contact opnemen met de gemeente Asten onder vermelding ‘werkzaamheden Heilige Maria Presentatiekerk’.


Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op Facebook Like ons op Facebook!

 


Volg ons op Twitter Volg ons op Twitter

Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose