link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Zoeken

Zoek pagina’s met de zoekwoorden

én én


Zoekresultaten voor “arnold spijker”

De volgende stap - Bueno Caminho

nieuws - dinsdag, 3 maart 2020
In deze editie loopt onze pelgrim Arnold Spijker een deel van de Sint Franciscus-Route of “Camino di Francesco” naar Rome…

De volgende stap

nieuws - maandag, 9 december 2019
In deze editie loopt onze pelgrim Arnold Spijker een deel van de Sint Franciscus-Route of “Camino di Francesco” naar Rome…

De volgende stap

nieuws - vrijdag, 28 juni 2019
Met een harde knal slaan de deurtjes van het vreemde treintje dicht. We kijken eens door de raampjes als we rijden. Af en toe passeren we stationnetjes. Ik zie nergens namen van de stationnetjes staan. Ik vind het heel bevreemdend, hier zo ergens te rijden, zonder te weten waar je zit.

De volgende stap

nieuws - zaterdag, 27 april 2019
Wat lijkt dat al lang geleden. Maastricht; heerlijk zittend in het zonnetje onder de gele parasolletjes buiten op straat. Maastricht, als tussenstop op weg naar het vliegveld. We vliegen naar Porto. In Porto blijven we een aantal dagen. Porto; een geweldig mooie stad. Eindelijk komt het ervan. Deze keer gaan we met een kleine groep op pelgrimstocht naar Santiago. Er zijn altijd meerdere pelgrimswegen. Deze Caminho Português naar Santiago start vanuit Portugal.

De volgende stap

nieuws - zondag, 17 februari 2019
Dat had ik eerder moeten doen: de èchte planning van onze pelgrimsreis. Iedere keer is er wel iets, dat mijn voornemen om te plannen doorkruist. Ons doel is Maria Laach. We gebruiken een klein boekje van de Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden (een pelgrimstocht in 8 etappes).

De volgende stap

nieuws - vrijdag, 7 december 2018
Het is koud buiten, maar de zon schijnt heerlijk. Een prachtig moment om vandaag de Vierkloosterswandeling van 12 km te maken. Deze rondwandeling start bij het Klooster van Wittem in Zuid-Limburg en gaat verder via Hilleshagen, Vijlen, Mamelis, Nijswiller en Wahlwiller.


Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op Facebook Like ons op Facebook!

 


Volg ons op Twitter Volg ons op Twitter

Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose