link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Activiteiten

zondag 26
nov
Brabantse Open Kerkendag Video
Zondag 26 november
Op 26 november 2017 wordt in Brabant een Open Kerkendag gehouden. Het streven is dat op die zondag alle kerken – protestants, katholiek en herbestemd – in onze provincie zijn geopend.
zaterdag 02
dec
18.30 uur
Sinterklaasactie voor de Voedselbank
Zaterdag 2 december - 18.30 uur - Maria Presentatiekerk, Asten
De Franciscus­parochie houdt op zaterdag 2 december om 18.30 uur een Sinterklaasactie voor de voedsel­bank in Asten. Op die dag bezoekt Sint Nicolaas de kerk van Asten en dan mogen de kinderen, met Pietenmuts of mijter, naar de H. Maria Presen­ta­tie­kerk in Asten komen.
zaterdag 02
dec
18.30 uur
Psssssttttt...
Niet aan pastoor Pieter verklappen hoor... Maar Sint Nicolaas wil – als hij in Nederland is - ook de kerk van Asten bezoeken. Op zaterdag 2 december om 18.30 uur. Kom je ook?
zondag 03
dec
9.30 uur
Koffie drinken in Ommel
Elke eerste zondag van de Maand
Veel mensen komen op zondagsmorgen naar de kerk in Ommel om er de heilige Mis bij te wonen. Zo wordt er een geloofs­gemeen­schap gevormd die met elkaar viert en bidt. Maar het is goed om elkaar ook buiten de heilige Mis te ontmoeten. Het ‘kerk-zijn’ is immers niet beperkt tot het kerkgebouw zelf, maar gebeurt ook daarbuiten.
vrijdag 08
dec
Een kerstpakket voor de minima
Vrijdag 8 en zaterdag 9 december in de PLUS-Supermarkt
Ook in dit jaar zal voor de veertiende keer de jaarlijkse actie in de PLUS-supermarkt plaatsvinden. Op vrijdag 8 en zaterdag 9 december staat bij binnenkomst in de supermarkt een stand met 20 geselecteerde artikelen die kunnen worden gekocht en afgerekend aan de kassa.
zaterdag 09
dec
20.00 uur
Winterconcert Heusdens Gemengd Koor
Zaterdag 9 december - 20.00 uur - St. Antoniuskerk Heusden
Op zaterdag 9 december heeft het Heusdens Gemengd Koor haar Winter­concert in de St. Antonius­kerk in Heusden. Aanvang 20.00 uur.
zondag 10
dec
15.00 uur
Winterconcert Puur Sangh
Op zondag 10 december om 15.00 uur vindt het Winter­concert plaats van Astens Gemengd Koor Puur Sangh in de Maria Presentatiekerk te Asten. Op het programma staat de Missa Choralis van de componist Franz Liszt.
maandag 01
jan
9.30 uur
Vertrek pater Xavier naar India
Verkozen tot vice-provinciaal van ‘The heralds of Good News’
Op 1 januari 2018 zal pater Xavier Arokiasamy de Franciscus­parochie gaan verlaten. Hij is sinds 15 september 2014 actief geweest als medepastor in de Franciscus­parochie en was daarbij voornamelijk actief in Someren, Someren-Noord, Someren-Eind en Someren-Heide.
maandag 17
sep
Ga je mee naar Rome met de Franciscusparochie?
Van 17 t/m 21 september 2018
Van 17 tot en met 21 september 2018 wil de Fran­cis­cus­parochie Asten-Someren een reis organiseren naar de Eeuwige Stad: Rome. We gaan op zoek naar de wortels van ons geloof; de prachtige gebouwen en de heerlijke terrasjes!

Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op Facebook Like ons op Facebook!

 


Volg ons op Twitter Volg ons op Twitter

Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose